Atatürk İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenmeyi öğretme temel gereksinim kabul edilsin, Hızla gelişen ve değişen çağımızda eğitim ve öğretim gereksinimlerine anında yanıt verebilecek rtamların hazırlanmasına olanak sağlansın, Öğrenci velilerinin öğrencisine eğitim ve öğretimde her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okullarımızda öğretenlerle öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın bilincinde olsun, Bireysel çalışma yerine ekip çalışması ön plana çıkarılsın, Ezbercilikten uzak araştırmacı, analiz eden, kendi kendisini sorgulayan gençler yetiştirilsin.

Misyon: Bizler; Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede çağdaş, laik, demokratik ve milli değerlerine sahip çıkan, bilimin ışığında ilerlemeyi temel amaç edinmiş, Eğitim ve Öğretimde Toplam Kaliteyi yakalayan, öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, kendine güvenen özgür bireyler olarak yetiştiren, değişen ve gelişen çağın gereksinimlerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen gençleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak için varız ve bunun için çalışıyoruz.

Başarılar:

Saatler: 9.00-14.30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 312 623 10 96

Belgegeçer - (312) 621 2027

WEB - https://polatliataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GAZİ MAH. BAYKAL SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 2 POLATLI / ANKARA

Yerleşim Yeri - Ankara/Polatlı/Gazi Mahallesi

Adres - GAZİ MAH. BAYKAL SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 2 POLATLI / ANKARA

Ulaşım Her 15 dakikada Ankara´ ya servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezinde bulunuyor. İl merkezine uzaklığı 75 km.